Bas Adams

Kilometers voor Kansen - NL

Distance travelled: 499KM

499KM towards 500KM

My Activity Tracking

499
kms

My target 500 kms

Ik doe mee aan Kilometers voor Kansen

Ik laat in juni mijn kilometers écht tellen! Ik ga (500km) afleggen. Met mijn sportieve prestatie steun ik de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis over de hele wereld. Steun je mij met een donatie?

My Achievements

Fondsenwervingsdoel bereikt

50% van inzamelingsdoel bereikt

Eerste donatie

Eerste kilometer

Bereikte afstandsdoel

Halverwege naar afstandsdoel

Geüploade profielfoto

De inzamelingsactie gedeeld

My Updates

Kasteel de Haar

Saturday 11th Jun
Vandaag een sportieve uitdaging... Plan was eerst alleen maar kijken bij een eerste gekozen loopje voor een collega van Paulina. Maar doordat de collega niet kon, was er een startnummer over en zo kon ik een romantische 5 km rennen met start en finish bij Kasteel de Haar in Haarzuilen. Maar voor het goede doel is er een schepje bovenop gegaan, fietsen heen en na de loop weer terug op de racefiets.
Met de zwemtraining in de ochtend toch weer eens een leuke rare triathlon gedaan.. Met het prachtige weer was het volop genieten. Dank aan Van, (Y)Von en Paulina.

Rondje omdat het kan..

Tuesday 7th Jun
Zou eigenlijk wat anders doen vanavond, maar het praatuurtje kon niet doorgaan. Met dit prachtige weer kon het dan ook niet anders zijn dat ik mijn gedachten dan maar op de fiets moest gaan verzetten. En ooit van een bijzondere, helaas te vroeg overleden, clubgenoot geleerd: "waarom thuis zitten als je ook een mooie trainingsrit kan maken??" En daarom maar genoten van een mooie ronde door de westhavens, Spaarnwoude en de nieuw strak geasfalteerde Spaarndammerdijk. En dat omdat het kan en omdat het ook goed voor een mens is.

Thank you to my Sponsors

37.10

Ton O.

succes

15.90

Veerle Wijffels

15

Pua

Hola Bas, Go Go Go for it !! Yes we can do it together.

5.30

Anonymous