Kim Tullmann

Kilometers voor Kansen - NL

Distance travelled: 2,137KM

2,137KM towards 1,300KM

My Activity Tracking

2,137
kms

My target 1300 kms

Ik doe mee aan Kilometers voor Kansen

Ik laat in september mijn kilometers écht tellen! Ik ga 1.300 km afleggen op de fiets. Voor elke kilometer die ik afleg wil ik één euro ophalen. Hiermee steun ik de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis over de hele wereld. Steun je mij met een donatie? Het hoeft niet veel te zijn, alle beetjes helpen 💚.

Dank 🙏🏾.

Liefs Kim

My Achievements

Fondsenwervingsdoel bereikt

50% van inzamelingsdoel bereikt

Eerste donatie

Eerste kilometer

Bereikte afstandsdoel

Halverwege naar afstandsdoel

Geüploade profielfoto

De inzamelingsactie gedeeld

My Updates

Guess where I arrived today 😀

Monday 27th Sep
#cycledtorome #nobiggie. Orte - Rome, 96 km.

Giorno 23 - Home made spaghetti

Sunday 26th Sep
Vandaag niet weggesmolten, maar weggewaaid. Lekker koel dagje 🙂. Ik stond vanmiddag dus ergens aan de kant van de weg foto's te maken, toen er een mevrouw aan kwam rijden. Ze woonde aan de overkant van de weg en zag me al een tijdje staan. Ze vroeg zich af of alles oké was. We raakten aan de praat en voor ik het wist zat ik in haar tuin spaghetti te eten. Ze had me uitgenodigd voor een lunch met brood, maar het was uiteraard geen brood wat de pot schafte. Terwijl de aardige mevrouw spaghetti ging koken, kreeg ik van zoon een rondleiding over de boerderij. Na de hele pan spaghetti leeg gegeten te hebben (want de aardige mevrouw bleef opscheppen) weer op de fiets gestapt. Wat is de mens toch mooi ❤. Vannacht slaap ik in een B&B, want er zijn geen campings in de omgeving. Ik slaap dus voor het eerst binnen in een echt bed, nondeju zeg! En terwijl ik dit typ komt de aardige B&B-meneer me trakteren op een biertje 🙃. Ik heb trouwens niet zoveel foto's gemaakt vandaag, want ik zat de hele tijd met mijn gedachten bij de spaghetti. Dus hier een foto van een bord spaghetti, een ezel en een hond 😃. Track van de dag: Ramones - Blitzkrieg bop. Assisi - Orte, 103 km.

Giorno 22 - Assisi

Saturday 25th Sep
Vandaag zero day in Assisi 🙂. De stad is gebouwd tegen de helling van de Monte Subasio. Vanaf Assisi heb je dan ook supermooie uitzichten, vooral vanaf Rocca Maggiore. Dit is een kasteel bovenaan de helling van de stad. Assisi is een middeleeuwse stad van de heiligen Franciscus en Clara van Assisi. Voor het verhaal van de heilige Franciscus: giybf 😁. In de Sint-Franciscusbasiliek bevindt zich de crypte met het graf van de heilige Franciscus. Deze basiliek is echt zo mooi en heeft zo'n mooie fresco's, echt prachtig ❤. Veel mensen komen naar Assisi als pelgrim, de sfeer is dan ook heel bijzonder. Het centrum is ook zo mooi met zijn schattige smalle straatjes en rozige gebouwen. Assisi was zeker de moeite waard om te bezoeken 🙃. Morgen weer fresh and revived op pad 😀. Track van de dag: The Smashing Pumpkins - Zero. Assisi, 0 km.

Giorno 21 - Die verrekte heuvel

Friday 24th Sep
Vandaag weer volop mooie uitzichten over glooiende groene heuvels. Na Noord-Italie is het echter gedaan met de mooie wegen. De kwaliteit van de wegen is matig; België is er niks bij 😁. En veel fietsen over drukke wegen. Tju, dan kan ik niet goed naar mijn tunes luisteren. Mijn versnellingen moeten altijd met beleid behandeld worden. Soms moet ik zelfs een lief woordje tegen ze spreken. Maar vandaag gaf mijn voorste versnelling er toch echt de brui aan. In Umbertide laten repareren bij de fietsenmaker. Ik heb de hele vakantie nog niet zo'n stille fiets gehad 😁. Rijdt weer als een zonnetje ☀️. Aan het einde van de dag zat ik er voor het eerst een beetje doorheen. Gedoe met op het einde van de dag flink omfietsen, te weinig gegeten en gedronken en dan die verrekte heuvel om in Assisi te komen. Waarbij Google me via steile trappen en een  onbegaanbaar grindpad richting camping stuurt. Het zal ook te maken hebben met het feit dat mijn reis bijna ten einde is, dan komt het moment van reflectie. Maar zover is het nog niet 🙃. De buren hadden met me te doen en boden me een biertje aan. Dus alles weer goed 😀. En nu ik toch die verrekte heuvel omhoog ben gefietst wil ik Assisi ook bekijken ook. Dus morgen zero day 🙃. Fietstrack van de dag: Seasick Steve - It's a long long way. Sansepolcro - Assisi, 122 km.

Giorno 20 - Over de Apennijnen!

Thursday 23rd Sep
Vandaag eerst een heel stuk over een drukke weg gefietst; ik krijg daar altijd een opgejaagd gevoel van. Het schoot dus wel lekker op met de kilometers 😁 en stiekem ook al wat hoogtemeters gemaakt. De Apennijnen waren al in zicht! Via de Valico di Viamággio over de Apennijnen geklommen. Oh wat was dat mooi 🙃. Bij het naar beneden sjezen mooie uitzichten op de beboste bergen en het stuwmeer Lago di Montedoglio. Zo prachtig ❤. Nu weer op een boerderijcamping 🙃. Wederom als enige gast. Het seizoen begint langzaam ten einde te raken. Fietstrack van de dag: Busdriver - Imaginary places. Cervia - Sansepolcro, 121 km.

Giorno 19 - Pootjebaden in zee 🙃

Wednesday 22nd Sep
Het ontbijt werd verzorgd door oma des huizes. Ze had een buffet klaargezet voor 10 personen, terwijl ik de enige gast was. Er werd streng op toegezien dat ik genoeg at. De inhoud van de koffiekan zat al bijna in mijn bidon. En ik heb wel 20 luchtkusjes gekregen. Love you oma ❤. Verder gefietst over de Povlakte; flach wie eine Flunder. Onderweg een aantal stille stadjes waarvan je je afvraagt of er nog leven is. Langs Valli di Comacchio gefietst. Dit is een lagune in het nationaal park Po Delta. Supermooi 🙃. En wat zag ik daar? Heel veel flamingo's 😍! Verder nog beverratten, kleine zilverreigers, grote zilverreigers en vogels die ik niet kon identificeren. Schijnbaar zit het in de winter vol met flamingo's. Dus ik moet toch nog een keer terug met mijn verrekijker 😁. Vervolgens nog een leuk stuk gravel door het bos. En toen kwam ik aan bij de zee 😎. Ik ben gewoon naar de Adriatische zee gefietst 😀! Nu in Cervia op de camping. Buiten het seizoen, dus lekker rustig 🙃. Fietstrack van de dag: Splendid - The beach. Quartiere - Cervia, 108 km.

Giorno 18 - Op de boerderij

Tuesday 21st Sep
Vandaag geen heuvel te bekennen, dus dat fietste lekker door 🙂. Door Ferrara gefietst waar het te druk was om relaxt met de fiets rond te lopen. Dus even wat foto's gemaakt en weer door. Gewoon lekker gecruisd. In gedachten verzonken en muziek in de oren 🙃. Nu op een boerderijcamping bij een manage. De aardige mevrouw spreekt alleen Italiaans en ik versta hier vrij weinig van. Ze begon een heel verhaal af te steken, dus ik heb overal braaf si op geantwoord. Toen kwam ik er dus achter dat ik voor morgen ontbijt heb besteld. Ah well, sometimes you just have to spoil yourself 🙃. Nu vriendjes maken met alle dieren ❤. Fietstrack van de dag: Dick Dale and His Del-Tones - Misirlou. Montagnana - Quartiere, 103 km.

Giorno 17 - Back on the road, to Rome!

Monday 20th Sep
Ik heb besloten: ik fiets naar Rome 🙂.  Met vandaag erbij heb ik nog ongeveer 10 fietsdagen, dus dat moet lukken 😁. Vanochtend dus weer op de fiets gestapt, de bergen achter me latend. Zoals de bergen als een schim tevoorschijn kwamen, zo verdwijnen ze ook weer achter me. Met elke blik over mijn schouders worden ze kleiner en vager. Ik wilde vandaag tot Montagnana fietsen. Daar zou een B&B zijn met kampeermogelijkheid. Maar dat kamperen, daar doen ze niet meer aan. Uiteindelijk via wat gedoe terecht gekomen bij het hostel in Montagnana, met kampeermogelijkheid. Kamperen bij een hostel, hoe leuk 🙃. Tent opgezet en daarna het centrum ingegaan. Montagnana is een middeleeuws ommuurd stadje. Binnen de muren is een gezellig centrum met mooie gebouwen in allerlei kleuren en met prachtige zuilengalerijen. Ik zag vandaag trouwens heel veel kleine zilverreigers! En oh ja, het was weer zonnig vandaag ☀️. Fietstrack van de dag: Wu-Tang Clan - Back in the game. Verona - Montagnana, 78 km.

Giorno 16 - Verona!

Sunday 19th Sep
Ik stapte vanochtend om half 7 uit mijn tent met het gevoel alsof er een vrachtwagen over me heen had gereden. Want 's nachts regen, onweer en camping pal naast een drukke weg. Stonden binnen twee tellen de buren voor mijn tent met een kan koffie. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen 🙂. Er wordt zo vaak wat aangeboden onderweg. Van een kop koffie tot een plekje onder de luifel tot het smeren van de ketting en alles daar tussenin. Het is echt waar: de meeste mensen deugen ❤. Vandaag Verona verkend. Alle bezienswaardigheden en terrassen afgegaan. Ain't no cooking today 😁. Zelfs een super awesome roze Romeo en Julia Veronarugzak met hartjes gekocht om mijn dirtbag outfit te camoufleren. Being a very proper tourist 🙃. Morgen weet ik nog niet. Misschien blijf ik hier wel wonen 😁. Track van de dag: Pennywise - Live while you can. Verona, 0 km.

Giorno 15 - Tju, wat een wind

Saturday 18th Sep
Ciao! Vandaag ook de taalgrens overgestoken. Ineens werd ik tijdens het fietsen begroet met ciao 😎! Vandaag over de dijk gefietst met aan de ene kant de Adige en aan de andere kant appels en druiven. Over de dijk, met wind tegen en Wies en Lucky Fonz III uit de speakers. Just like home 🙃. En overal om me heen mooie rotspartijen, waarvan ik me natuurlijk afvroeg of daar iets te klimmen valt. Maar ik was dus echt toe aan een zero day. Want mijn glutes; oh my 😁. Dus ik dacht: ik doe vandaag een halve dag en morgen een zero day. Maar die zero day wilde ik eigenlijk pas als ik in Verona was. Al fietsend kwam ik op het briljante idee om dan maar vandaag naar Verona te fietsen. Achteraf misschien niet het beste idee, want het waaide en waaide. En ik dacht nog: liever een beetje wind dan een helling van 10%. En ja hoor, daar kwam die helling. En die duurde en duurde. Maar nu ben ik dus in Verona, soort van. De camping ligt in Verona, 6 km voor het centrum. Morgen zero day en dan ga ik Verona in. Fietstrack van de dag: Lucky Fonz III - Ik ben een sukkel. Auer - Verona, 144 km.

Tag 14 - Appels en wijn

Friday 17th Sep
Vannacht heeft het nog flink geregend. Vandaag weer zonnig en warm ☀️. Vanochtend eerst mijn fietstassen leeggeschept. Daarna op de fiets gestapt en mijn weg langs de appelboomgaarden vervolgd met onderweg supermooie uitzichten. Vervolgens over de Südtiroler Weinstrasse gefietst. Nu weer op een superfancy camping. Ditmaal met Duitse muziek in de douche. Wie wil dat nu niet. Fietstrack van de dag: UB40 - Red red wine. Naturno - Auer, 70 km.

Tag 13 -  Rainy day

Thursday 16th Sep
Vannacht en vandaag bewolkt en buien 😁. Had ik gisteren zo mijn best gedaan om al mijn eten op te krijgen zodat ik dat gewicht vandaag niet mee naar boven hoefde te sjouwen, moest die zware natte tent mee naar boven 😁. Het naar boven fietsen was zoals verwacht pittig, maar wat was het mooi. Die wolken 😍; echt prachtig. Vervolgens langs de Reschensee gefietst, waar halverwege de kerktoren van Graun nog boven het water uitsteekt. Ziet er ook zo mooi uit met al die wolken 🙂. En toen wam ik er dus achter dat mijn achterrem het niet meer deed. Gelukkig fietste ik in St. Valentin langs een fietsenmaker. De fietsenmaker heeft meteen beide remmen nagekeken en de ketting gesmeerd. Vanaf dat punt was het alleen nog maar naar beneden fietsen, dus blij dat het gefixt was. Onderweg waren nog een paar schattige dorpjes. Beetje zonde, maar die heb ik bij het naar beneden sjezen alleen vanuit mijn ooghoeken gezien. Soms wil je gewoon ff lekker sjezen 🙃. Verder heel veel langs appelboomgaarden gefietst. Appels, appels en nog meer appels. In Naturno hield ik het voor gezien en sta daar nu op een superfancy camping met drooghok en fancy keuken. En oh ja, ik ben nu dus officieel in Italië! Fietstrack van de dag:  Ray LaMontagne - Misty morning rain. Pfunds - Naturno, 94 km.

Tag 12 - Taking it slow

Wednesday 15th Sep
Partly cloudy 🌥. Na het ontbijt bij Ralph en Angela weer op de fiets gestapt. Mijn benen waren een beetje aan het protesteren vandaag. Dus rustig gefietst en genoten van de mooie uitzichten op de bergen en mooie kerkjes, voornamelijk fiesend langs de Inn. Nu op de camping in Pfunds. Deze ligt vóór de Norbertshöhe en de Reschenpass, de laatste zware klim waarna ik Oostenrijk alweer ga verlaten. Vandaag al vroeg op de camping, dus lekker chillen en morgen weer fris en fruitig van start 😀. Fietstrack van de dag:  Kapabel - Sjakie schildpad en de kreupele haas. Oetz - Pfunds, 67 km.

Tag 11 - So much awesomeness

Tuesday 14th Sep
Vandaag samen met Ralph gefietst! Van Mittenwald naar Oetz. Een paar pittige stukken omhoog en bij Buchener Höhe 7km naar beneden gesjeesd. Dat gaat hard 😀! Zoveel dank voor je gezelschap 🙏🏽. Nu in Oetz bij Ralph en Angela. Met luxe douche en home cooked dinner. Maar er moet natuurlijk wel gekampeerd worden. Dus mocht ik de tent opzetten in de tuin van de buren. Van deze lieve buren ook een glaasje Schnaps en een donatie van €50 gekregen 😃! De uitgespaarde €20 van de luxe camping heb ik gedoneerd aan Kilometers voor Kansen. En vanmiddag zag ik een donatie van €53 binnenkomen waardoor ik mijn streefbedrag van €1300 heb behaald! Ik was zo blij 😃😃😃. Zoveel awesomeness vandaag. Het fietsen met Ralph in de bergen, de gastvrijheid van Ralph en Angela en de buren en ook nog mijn streefbedrag behaald. No words for today ❤❤❤. Fietstrack van de dag:  Bob Marley - Three little birds. Mittenwald - Oetz, 64 km.

Tag 10 - Good vibrations

Monday 13th Sep
Servus! Sunny sunny day☀️. Nog even over de camping waar ik vannacht heb geslapen. In tegenstelling tot andere campings, waar ik een heel boekwerk moest invullen, moest ik hier alleen €50 borg betalen voor de sleutel van de douches. Die zou ik de volgende ochtend terug krijgen. 'Oké, vanaf hoe laat zijn jullie morgen geopend?' vroeg ik. 'Morgen zijn we gesloten. Klop maar aan bij die caravan en dan krijg je de borg terug'. Zo gezegd, zo gedaan. En wat denk je? Ik kreeg inderdaad €50 terug. En ik hoefde dus niet te betalen voor de camping. Hoe lief ❤. De uitgespaarde €10 heb ik gedoneerd aan Kilometers voor Kansen. Ik ontving vandaag nog een act of kindness. Jaja, het houdt niet op. De route die ik fiets heb ik dus niet zelf bedacht. Ik volg Rietsma's route naar Rome, vernoemd naar de maker: Hans Reitsma. De gehele route loopt van Amsterdam naar Rome. Hier zijn ook boekjes van. Superhandig. Met praktische informatie over campings, hoogtemeters en achtergrondinformatie over de omgeving. Er staan zelfs fietsenmakers in kwam ik vandaag achter. De route is dus verdeeld over 3 boekjes, het tweede boekje gaat tot Ferrara. En je raadt het al, ik heb alleen de eerste twee boekjes. Maar nu het zo opschiet met de kilometers wil ik graag nog een stukje verder fietsen na Verona. Dus heb ik Hans Reitsma gevraagd of ik het laatste deel als e-book kan kopen. En dat kan! En omdat ik voor een goed doel fiets hoef ik hier niet voor te betalen. Superlief ❤. Deze uitgespaarde €23 heb ik ook gedoneerd aan Kilometers voor Kansen. Ik heb nu in totaal €1234 opgehaald 🥳. En ja, je kunt nog steeds doneren 🙃. Vandaag door Partenkirchen gefietst: so much cuteness met al die mooie gevels 🙃. In Mittenwald mijn eerste iets minder prettige ervaring gehad op een camping, maar dat verhaal zal ik jullie besparen. Uiteindelijk goed gekomen en bijna geadopteerd door een een heel lief Nederlands stel 🙂. Dus eigenlijk de derde act of kindness van vandaag ❤. Fietstrack van de dag: The Beach Boys - Good vibrations. Riegsee - Mittenwald, 53 km.

Tag 9 - Ik zie bergen!

Sunday 12th Sep
Vandaag weer lekker zonnig hoor ☀️. Vanochtend eerst door Augsburg gefietst. Er lag echter veel open in de stad, dus geen mooie foto's helaas. Verder fietste het lekker door vandaag. Mooie omgeving, goed weer, leuke mensen. En toen, en toen, en toen... zag ik in de verte de bergen 😃! Ja, echt waar. Het begon met een vage schim in de verte. Maar voorbij elke hoek en bovenaan elke helling werden de contouren steeds beter zichtbaar. Hcit 🙃! Het ene moment sta je in Baarlo met Puck en Zoë op je armen en het volgende moment heb je uitzicht op de Alpen. Gewoon ff naartoe gefietst 😃. Fietstrack van de dag: Die Antwoord - Shit just got real. Augsburg - Riegsee, 110 km.

Tag 8 - Ain't no rest for the wicked

Saturday 11th Sep
Vandaag voor het eerst temperaturen onder de 25 graden. In de ochtend mooie wolkenpartijen en een paar kleine buitjes. In de middag kwam de zon lekker door ☀️. De eerste helft voornamelijk langs boerendorpjes en bossen gefietst. Bos 💚. Tussendoor nog een paar mooie wandelingen gemaakt 😁. Na 70 km stond ik bij de afslag voor de camping in Dillingen. Besloten om nog 50 km door te fietsen naar de volgende camping, want ain't no rest for the wicked. Die halve rustdag gisteren heeft goed gedaan 🙂. Door Naturpark Augsburg-Westliche Wälder gefietst, nog meer bos 💚, en in Augsburg de tent opgezet. Voor het eerst deze vakantie is er een soort van plan, want dinsdag ga ik met Ralph fietsen 😃! Dus maandag fiets ik tot Mittenwald. Fietstrack van de dag: Cage the elephant - Ain't no rest for the wicked. Ellwangen - Augsburg, 119 km.

Tag 7 - Lekker lopen

Friday 10th Sep
😎☀️. Vandaag zou de zwaarste etappe tot nu toe worden, met de twee eerste echte klimmen. Ik kan hier het volgende over vertellen: het was een mooie wandeling 😁. Mijn specialiteiten liggen toch meer bij het naar beneden fietsen heb ik gemerkt. Na 50 km stond ik dus bij de camping in Ellwangen. Hier heb ik het maar voor gezien gehouden. De eerstvolgende camping was nog 70 km verder fietsen. Toen stond ik dus al rond de middag op de camping. Goed moment voor een rust-/hersteldag. Na de tent te hebben opgezet, ben ik op verkenning gegaan in het gezellige dorp. Lekker flaneren 😁 en heel veel eten, want hersteldag. Fietstrack van de dag: Bad Religion - I want to conquer the world. Braunsbach - Ellwangen, 50 km.

Tag 6 - Langs de Neckar en de Kocher

Thursday 9th Sep
😎☀️. Vandaag weer verder gefietst langs de Neckar. Met om elke bocht andere uitzichten met mooie dorpjes en afentoe een burcht. Daarna de weg vervolgd langs de Kocher langs akkerlanden en later langs bossen. En ook hier geregeld langs mooie dorpjes gefietst. Nu op superchille camping aan het bier. Ik wil nog even jullie aandacht vragen voor het volgende. Het Rode Kruis heeft een korte informatieve video gemaakt over de gevaarlijkste migratieroutes: https://youtu.be/0oLthzLFPVY. Vluchtelingen moeten vaak een zeer gevaarlijk route afleggen, velen overleven deze reis niet. Ook worden ze vaak slachtoffer van mishandeling, seksueel geweld en afpersing door mensensmokkelaars. Eenmaal aangekomen in de opvanglanden komen ze ook vaak in slechte omstandigheden terecht zoals overvolle opvangkampen. Daarom is het zo belangrijk dat het Rode Kruis hulp biedt. Ik ben dan ook heel dankbaar voor iedereen die een donatie heeft gedaan 🙏🏾. En je kunt nog steeds doneren! Fietstrack van de dag: Coldplay - A L I E N S. We were just about to lose our home. Diamonds ate the radio. Moving in the dead of night. We took photographs just some just so. History someone to know. We were moving at the speed of flight. Eberbach - Braunsbach, 114 km.

Tag 5 - Heidelberg

Wednesday 8th Sep
Ja sicher: ☀️😎! Vanochtend richting de Neckar gefietst. Deze overgestoken met het veer en naar Heidelberg gefietst. Daar de toerist uitgehangen in de Altstadt. Mooi, oud en sfeervol stadje met schattige straatjes, gezellige pleinen en mooie oude gebouwen. De prachtige Alte Brücke overgestoken en vanaf de andere kant uitzicht op het Heidelberger Schloss. Vervolgens verder gefietst langs de Neckar over mooie onverharde bospaden. Ik wilde het vandaag eigenlijk eerder voor gezien houden, maar in mijn enthousiasme ben ik mijn beoogde camping voorbij gefietst. And the only way is forward 😎! Nu op camping met supermooi en groot trekkersveld: bikers/hikers heaven 😀. Fietstrack van de dag: Portland - Lucky clover. Omdat ik er gisteren niet bij kon zijn in de Effenaar. Hemsbach - Eberbach, 65 km.

Tag 4 - Broken bicycle bags

Tuesday 7th Sep
Und wieder: ein sonniger Tag ☀️. Ik ging vanochtend dus op zoek naar een fietspomp. Mijn banden waren te zacht om lekker te kunnen cruisen en met mijn handpomp krijg ik mijn banden niet zo hard opgepompt. Onderweg kwam ik een Fahrrad-Reparaturstation tegen, superhandig. Band opgepompt. En wat zag ik vervolgens? Tas stuk; er was een schroef uit gevallen, nondeju. Dit provosorisch met een touw gerepareerd. In het eerstvolgende dorpje geholpen door een lieve meneer en mevrouw met een garage vol met schroeven. Jippie jeej 😀. Ik had nog naïef gevraagd naar de dichtstbijzijnde Baumarkt. Maar die was natuurlijk in geen velden of wegen te bekennen. Dus helemaal blij met mijn gerepareerde tas weer verder op pad 😀. Vandaag de Rijn weer verlaten en voornamelijk langs agrarisch gebied en kleine leuke dorpjes gefietst. Afentoe door een leuk stukje bos met de nodige schaduw 🙃. Nu op een camping zonder gezellig trekkersveldje, maar met kekke campers en caravans 😎. Fietstrack van de dag: Tom Waits - Broken bicycles. Want: soort van fietspech. Bingen - Hemsbach, 105 km. Oh ja: voor meer foto's even helemaal naar beneden scrollen.

Tag 3 - Cruisen langs de Rijn

Monday 6th Sep
Allereerst: ik heb vandaag de grens van €1000 bereikt 😀! Ik ben zo blij en dankbaar 😎.  Dank voor alle donaties 🙏🏾. Vandaag weer lekker warm en zonnig ☀️. De hele dag langs de Rijn gefietst. Vanochtend schoot het niet echt op. Maar na de middag fietste het lekker door. Langs de Rijn liggen een paar leuke dorpjes waar het vrij druk is op de paden. Want lekker flaneren op de promenade. Ja, ik dus niet hè. Op andere stukken kon ik lekker doorcruisen. Sommige van deze stukken liggen langs een drukke weg, maar met muziek op fietst het lekker door. Onderweg uitzicht op wijnbergen en burchten. Nu op de camping met alleen een binnentent. De grond is zo hard dat er geen haring ingaat. Lekker genieten van de sterrenhemel 😀. En aardige buren die de haspel hebben uitgerold 😁. Fietstrack van de dag: Herman van Veen - Opzij. Want: flanerende mensen op de promenade. Bad Breisig - Bingen, 103 km.

Day 2 - Van de Roer naar de Rijn

Sunday 5th Sep
Vanaf het eerste ochtendlicht zonnig en warm ☀️. Vandaag de Roer verlaten en richting de Rijn gefietst. Voornamelijk langs akkerland met rechts in de verte de Eiffel en links af en toe een pittoresk industrieterrein. Net toen ik me begon af te vragen hoe lang dit grapje nog ging duren, ging ik als een speer naar beneden. Eenmaal beneden aangekomen stond ik recht voor de Rijn 🙃. Hoe vet is dat 😀! Zo mooi en groot ❤. De schade van de overstromingen is nog niet helemaal hersteld helaas. Ik moest een heel stuk omfietsen omdat een brug over een zijstroom kapot was, ze zijn nog hard aan het werk om alles te herstellen. Nu op de camping. Morgen lekker de toerist uithangen langs de Rijn. Echtz - Bad Breisig, 102 km.

Day 1 - Leaving Baarlo like...

Saturday 4th Sep
Vanochtend uitgezwaaid door de allerliefsten ❤. De dag begon grauw en grijs, maar na de middag kwam de zon erdoor ☀️, jippie jeej. Bij Vlodrop ongemerkt de grens overgestoken. Eindelijk weer over de grens, zo blij 😃. In Duitsland voornamelijk over grindpaden langs de Roer gefietst. Vaak mooie paden, maar soms ik-vraag-me-af-of-mijn-banden-hier-wel-tegen-kunnen-paden. Tent opgezet bij wat overdag een recreatieplas, is, maar wat 's avonds wordt omgedoopt tot trekkersveld. Baarlo - Echtz, 89 km.

Day 0 - Going home

Friday 3rd Sep
Allereerst: superbedankt allemaal voor alle positieve reacties en donaties 😃. Zo fijn dat jullie dit doel een warm hart toedragen en begaan zijn met alle mensen die de moeilijke beslissing moeten nemen om huis en haard te verlaten. Mijn dank is groot 🙏. Vanochtend nog wat uurtjes gewerkt. Na de lunch op de fiets gestapt en naar mijn hometown Baarlo gereden. Want... morgen is mijn neefje jarig 🎈. Dus nu eerst tijd voor feest met vlaai 🍰. Vanaf morgen voor de echt: 4 weken fietsen, op weg naar Verona. Eindhoven - Baarlo, 55 km.

Thank you to my Sponsors

106

Huseyin

Mooi doel, succes met de inzameling en geniet van de reis en vakantie.

106

Duncan

Succes

106

Frank Tullmann

80

Christel Houben

Lieve Kim Gisteren via Geert en José over je sponserfietstocht gehoord. Super tof dat je je hier voor inzet!!! We ondersteunen je graag. Christel & Frank

64

Anonymous

64

M Leijten

Kim, wat een mooi doel. Daar draag ik graag aan bij. Succes en veel plezier. Groet, Marjolein

53

Fatima Azizi

Ik ben super trots op je!

50

Hannes En Claudia Regenburger

De allerliefste buren van Ralph en Angela

37

Anonymous

35

V Scheepers

32

Laura H.

Wat een goede actie van je! Hopelijk gaat het fietsen je goed af en kun je er ook nog van genieten. Veel succes!

27

Geert Geraedts

Hoi Kim Veel succes met jouw goede doel.

27

Ralph Brands

Succes Kim! Leuk dat ik je een paar kilometer begeleiden kan.

27

Tommy De K

Succes!

27

Lotte

Goed bezig Kim! 🔥Succes en geniet ervan!

25

Rudi E

Mooi initiatief Kim. Succes en vooral heul veul plezier!

23

Boek 3 Reitsma's Route Naar Rome

Derde boekje gratis ontvangen als e-book.

21

Luuk Damhuis

Leuke tocht en mooi doel....💪🏻🍻

21

Eva Klaessen

Een goeie reis en geniet ervan!

21

Anonymous

21

Sanne

Succes en geniet ervan! X

20

Ralph En Angela

Super de luxe camping. Dank, dank, dank <3

20

Anouk

Veel succes en plezier Kim!

20

Nicky

Hey Kim, heeeel veel succes en vooral ook heel veel plezier tijdens je fietstocht!

16

Nicky

Trots op jou!!!

16

Jeroen Rijsdijk

You go girl!

16

Wilma Jacobs

Mooi doel, wens je veel succes. Doe voorzichtig maar ga wel genieten.

16

Sam

Wat goed dat je zoon avontuur met zoon mooi doel combineert. Geniet van je reis

16

Anonymous

16

Misja

Heel veel succes Kim!

16

Hester Timmermans

Wat een mooi doel! Heel veel succes met de fietsreis. Een onvergetelijke reis denk ik.

16

Claar

Nog maar 100€ ! Heerlijk om jouw verhalen te lezen Kim !! Zo reizen we een beetje met je mee

16

B Tullmann

Heel veel succes

16

Conberg Design

Hee topper, heel veel succes met je mega trip. Namens het gehele Conberg Design team

16

Claar Peulen

Go girl !!wie weet wat er allemaal op je pad komt..geniet van je avontuur. Groetjes Louis en Claar

16

Gaby

Wat een geweldige tocht heb je reeds afgelegd! Prachtig om te lezen en te volgen. Geniet nog van je mooie leerzame reis vol mooie momenten Liefs Gaby

14

Cj Boss

🚴🏼

14

Joost Tunnissen

Succes met fietsen!

11

Vasco Van Den Eertwegh

Stoer van je Kim zo'n onderneming in je eentje. Zet 'm op.

11

Anonymous

11

Julia

Veel succes!

11

Ed Otten

Heel veel succes Kim. Go for it. Ed

11

Peter Keller

11

Anonymous

Veel succes Kim!

10

Anonymous

10

Monique

Super leuk Kim!! Succes nog!!

10

Aimee Van De Westerlo

10

Camping Riegsee

Gratis overnachting camping Riegsee

10

Renate Vereijken

Heel veel succes 🥳

10

Roel

Heel veel succes en zet hem op!

5

Yvonne Lobbezoo

Heel goed bezig Kim! zet hem op

5

Ali Eroglu

Succes Kimmie !

5

Debbie

Mooi doel Kim! Zet hem op en enjoy the ride 👊

5

Bodhi Vennemans

Succes!!

5

Isa A

Heel veel succes en plezier!

5

Claar Peulen

Hoi Kim..even een opstekertje..nog €5 en dan zit je aan €1000 zag ik. Dus deze bijdrage maakt .t bedrag al rond. Zet.m op hé Groetjes Louis en Claar

5

Lars A

5

Vi X

Lekker bezig! 🔥 Hopelijk kom je veel mooie plekken tegen onderweg 😁

5

Anonymous

Succes!!

5

Sofie

Heel veel succes Kim! Zet m op!!

5

Daisy

Succes!

5

Anonymous

1

Lilla

I hope to fund the very last kilometer! Good luck