De Dinsdagavondgroep AV Suomi

Kilometers voor Kansen - NL

Distance travelled: 3,207KM

OPBRENTST

Trots op alle teamleden en dank aan al onze donateurs die het mogelijk hebben gemaakt dit geweldige bedrag te kunnen presenteren! DANK JULLIE WEL!!! p.s. doneren kan nog steeds!

WE ZIJN OP DE HELFT

Vandaag zijn we precies op de helft en wat een geweldige reacties hebben we mogen ontvangen! En nog belangrijker wat heeft het team al een enorm bedrag opgehaald. Op dit moment staat de teller op 7500 euro! Veel meer dan we hadden durven dromen. Zouden we voor 10.000 kunnen gaan? Dat zou toch een geweldige prestatie zijn! Nog ruim twee weken te gaan, zou het lukken? Blijf ons volgen en natuurlijk doneren! Zonder onze donateurs zouden we al niet zo ver hebben kunnen komen. Dank jullie wel names het hele team van De Dinsdagavondgroep!

Vandaag in de Ijmuider Courant

Vandaag staat er een leuk artikel in Ijmuider Courant.

Tussenstand!

Pole position!

Het team De Dinsdagavondgroep staat op pole position! De streefafstand is 2000 kilometer wat gelijk staat aan 469 ronden op het F1 circuit van Zandvoort.

Nu ook regionale aandacht in de media!

Vandaag wordt er door verschillende regionale media aandacht gegeven aan onze actie! Daar zijn wij super blij mee. Verschillende kranten publiceren het persbericht;

AV Suomi legt in september 2000 kilometer af voor vluchtelingen

Santpoort-Noord – In september vraagt het Rode Kruis met de actie Kilometers voor Kansen aandacht voor de moeilijke en gevaarlijke reizen die migranten afleggen. Doel is om in een maand zoveel mogelijk kilometers af te leggen om geld op te halen voor mensen die op de vlucht zijn. De dinsdagavondgroep van Atletiek Vereniging Suomi uit Santpoort-Noord is van plan om in september in totaal 2000 kilometer te gaan hardlopen en hoopt daarmee 2000 euro op te halen voor het Rode Kruis. 


De dinsdagavondgroep van AV Suomi is volgens de leden zelf de allerleukste hardloopgroep: “We zijn een gemêleerd gezelschap, de leeftijd varieert van 16 tot 69 jaar. De leden wonen onder meer in IJmuiden, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, Haarlem, Spaarndam en Velserbroek. Veel lopers zijn al jaren lid, en nieuwe leden die erbij komen gaan ook niet meer weg. Iedereen is welkom, of je nu een hele snelle of iets minder snelle, een korte of lange afstandloper bent. In de loop der jaren zijn bijzondere vriendschappen ontstaan. Er wordt veel gelachen en ook bij lief en leed staan we voor elkaar klaar,” aldus Karin Verswijveren van de lopersgroep.


Verschrikkelijke omstandigheden

De opbrengst van de Rode Kruis actie gaat naar schoon drinkwater, onderdak, voedsel en medische hulp aan migranten wereldwijd. De lopers van AV Suomi voelen zich betrokken bij het lot van migranten: “Toen we de actie voorbij zagen komen word je toch een beetje wakker geschud. Je beseft dan pas dat wij de keuze hebben om kilometers hard te lopen voor de lol. Vluchtelingen hebben deze keuze niet en lopen onder verschrikkelijke omstandigheden honderden kilometers.” 
Voor zo’n tachtig miljoen mensen ter wereld is een tocht van vele kilometers de enige uitweg uit oorlog, honger of armoede. Het is lastig om daar als individu iets aan te veranderen, maar Kilometers voor Kansen is de perfecte manier om actief bezig te zijn én het goede doel te steunen. Karin Verswijveren van de hardloopgroep daarover: “Door COVID zijn de meeste hardloopevenementen geannuleerd, door mee te doen aan deze acties slaan we twee vliegen in één klap, wij rennen onze kilometers met een gezamenlijk doel, én we kunnen een steentje bijdragen aan het Rode Kruis voor hulp aan vluchtelingen. En hopelijk zetten we veel meer mensen in beweging, letterlijk en figuurlijk, door te sporten en het Rode Kruis te ondersteunen.”


Kom in beweging

Op de website www.kilometersvoorkansen.nl kan iedereen zich individueel of als team aanmelden en een actiepagina aanmaken. Een viertal bekende migratieroutes dienen als doelafstand: Oost- naar West-Bosnië (103 km), Ethiopië naar Soedan (235 km), Libië naar Sicilië (658 km) en Venezuela naar Colombia (713 km), maar deelnemers kunnen ook een zelfgekozen afstand kiezen. De lopers van AV Suomi kozen zelf een afstand. “2000 kilometer is meer een symbolisch doel. Suomi is Fins voor Finland, en het is ongeveer 2000 kilometer lopen naar Helsinki. Voor ons is het doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen, en we zijn al hard op weg!” 


Ook wandelen en trail runnen

Deelnemers kunnen fietsen, wandelen, hardlopen, roeien, skeeleren of op een andere manier kilometers maken, als je maar in beweging komt. De meeste lopers van AV Suomi gaan voor hardlopen maar twee leden gaan de kilometers op een bijzondere manier afleggen. Teamlid Peter Mol gaat samen met vrouw en zoon in vijftien dagen de Camino Primitivo route van 320 kilometer te wandelen, dit is de oudste en mooiste route naar Santiago de Compostella. Een ander lid, Paul de Boer, gaat de Ultra Tour Monte Rosa hardlopen. Dit is een vier-daagse trail van 152 kilometer door de Alpen, het Monte Rosa massief welke op de Zwitserse-Italiaanse grens ligt, met rondom bergtoppen van ruim vierduizend meter.


Iets betekenen

Was het vervelend om familie en vrienden om geld te vragen? Karin Verswijveren: “Persoonlijk vind ik het niet vervelend, met social media is het ook een stuk makkelijker en dit heeft een vrij lage drempel. Mijn motto is; nee heb je, en ja kun je krijgen. Als je het een beetje leuk brengt dan kom je een heel eind.”

We zijn vertrokken!

Wij zijn er klaar voor! Vandaag gaan de kilometers tellen voor Kilometersvoorkansen.nl. De geldteller stond al aan, en wat geweldig om te melden dat er al ruim 3000 euro is opgehaald. Alle teamleden hebben er zin in! En uiteraard willen wij bij deze alle donateurs bedanken en doneren kan de hele maand.

Up and ready for running!

Onzettend gaaf dat onze lopers van De Dinsdagavondgroep deze actie steunen. Op dit moment bestaat het team uit 15 leden en hopelijk sluiten er nog meer lopers van de dinsdagavondgroep aan. En respect voor de afstanden die individuele lopers zich ten doel hebben gesteld!

Wij doen mee aan Kilometers voor Kansen

Wij, leden van AV Suomi die elke dinsdagavond gezamenlijk trainen, lopen hard omdat we het leuk vinden, af en toe een wedstrijdje of zelfs een marathon. Maar niet iedereen heeft de keuze om voor de lol hard te lopen. Vluchtelingen lopen soms honderden kilometers onder slechte omstandigheden. 

Om het Rode Kruis te steunen gaan we in de maand september onze kilometers tellen! De lopers van De Dinsdagavondgroep van AV Suomi gaan 2000 kilometer afleggen. Met onze sportieve prestaties en gezamenlijk doel steunen we de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis over de hele wereld. Steunt u ons met een donatie? 

De kilometers worden vanaf september geteld maar de geldteller staat al aan!

Our Achievements

Fondsenwervingsdoel bereikt

50% van inzamelingsdoel bereikt

Eerste donatie

Eerste kilometer

De inzamelingsactie gedeeld

Geüploade profielfoto

Halfway to Distance Goal

Reached Distance Goal

Thank you to our Sponsors

500

M. Weber

500

Otto En Muriel

201

Harm Bolder

Geweldig initiatief van prachtige sportvrouw en bovenal prachtig mens!

106

Sandra Buis

💪🦾

106

Anonymous

106

Anonymous

106

Schingenga-kozijnen

Heel veel succes Karin

106

To Perlee-ijsebrands

Peter een goed initiatief! Ik hoop dat David hier veel kracht uit kan putten. Peter, Karin en David veel succes! To

100

Zebra Uitzendbureau B.v.

Beste Laura (en team Suomi), fantastisch dat jullie je inzetten voor het goede doel. Een kleine bijdrage van onze kant. Succes en nog vele veilige kilometers. Edwin namens team Zebra

100

Zebra Uitzendbureau B.v.

Beste Karin (en team Suomi), mooi je inzet voor het goede doel. Een bijdrage van onze kant als een stukje support. Nog vele mooie en veilige kilometers. Groet Edwin namens team Zebra

80

Anonymous

Succes Peter met de funding voor dit mooie doel. Ik wens jullie veel sportieve kilometers toe!

68

Peter Mol

68

Anonymous

10 cent per kilometer voor David en voor jou

65

Jozijna.nl

Zo blijf je ook jong!

64

Anonymous

Heel veel plezier tijdens het wandelen toegewenst, Hans en Cornella

64

Eric Van Der Sande

Well done Paul! Respect voor je grote prestatie en het mooie doel!

64

A Van Westerhoven

64

Anonymous

64

Marieke Broekman

Mooie actie Kees. Veel succes

64

Tonne Broekman

Nog even doorbijten Kees. ;-)

64

Martine

Mooi doel Francien! Zet “m op!

64

Jaap Veerkamp

60

Rik Van Lent

Zet hem op!

58

Theo .

53

Lea Beaujon

Goed gedaan !!!

53

Orb

Go Laura!

53

Bert En Jacqueline De Haan

Succes en hopelijk mooi weer

53

Rutger Visser

Wandel ze bikkels!

53

Rob

Zet ‘m op Mop!! Knuf Rob

53

Michiel

Verdiend!

53

Adriaan Roedema

Succes!!

53

Dick A. Rüger

Ha topsporter Paul, Ha zo’n presentatie is een donatie het minste wat ik kan doen en dit kost helemaal geen energie. Diep respect en wat hierna…? Nu lekker nagenieten, Dick

53

Rem Pronk

53

Anonymous

Dan heb je wel een Rochefort 10 verdiend

53

Joost Broekman

Kees, veel succes kerel!

53

Gerard Van Lent

53

Bart Witmond

Geweldig Paul, blijf heel. Pas op voor boomwortels en losse stenen.

53

Monique Vacher

Veel succes lieve Lau!

53

René Kops

Goed gedaan Laura!

53

Michelle & Felix Kuijpers

Goed initiatief dat we graag steunen! Succes!

53

F Lemberger

53

Francien Mooijekjnd

51

Jan Huntink

Succes!!!

50

José Verhoeven

Suc6 Zussie

50

Jean Pierre

41

Anonymous

Geweldige prestatie!

37

Lyndsay

Well done! X

37

Ada Uit De Bosch

Veel succes Laura!

37

Gerard Ypma

Mag voor jou geen probleem zijn. Succes!

37

Ingrid Bosboom

37

Anonymous

37

Mitch En Carola

37

Selma Alphenaar

Hoi Kees, wat top dat je dit doet! Zet 'm op o/ en hartelijke groet,

37

Eva & Michiel Botman

Lekker bezig!

37

Paul De Boer

Jeetje, wat een gulle gevers allemaal! Doe zelf ook nog een duit in het zakje!

37

Jan Wilms

Hup Petra

37

Pieternel

Succes petra! Mooi doel!

37

Anonymous

37

Marco Van Rooij

Heel veel succes met de actie!

37

George

Goeie actie Peter! Jullie zijn er bijna!

37

Atie Mol

Mooi doel en helaas zo nodig

37

John Jonkhout

37

Anna Feiner

Lieve Peter en David, wat een tocht en wat een mooi doel 2x. Trots op jullie kanjers!!!!

37

Bert Pluimers

Beetje laat maar ik ben erg onder de indruk dus bij deze alsnog.

37

Erik Breems

Prachtige uitdaging. Veel plezier bij het lopen en geniet vooral van het parcours! You can do it...

37

Sheila Kroes

Top hoor. Nog even doorzetten!

37

Anonymous

veel succes!

37

Rutger Van Der Lee

Top Francien!

37

Antoinette Andeweg

Hi Kees, Alles zijn gangetje ups en downs. Inmiddels wel een gelukkige oma van vier kleinkinderen en de vijfde komt eraan. Zet hem op!

37

Kees Van Lent

37

Jerry

Helden!!!

37

Anonymous

37

Rob Ramsey

Veel plezier de laatste kilometers Peter en David.

37

Ronald En Jill Schröer

Go Gerard, Jill en Ronald

37

Anonymous

37

Ellen Van Kasteren

Super mooi!

36

Bart

Mooi doel. Succes met de laatste loodjes!

35

Inge

Mooie uitdaging! Succes en vooral veel plezier! 🍀

35

Wim Verhage

Veel succes

35

Jessica

Zet em op!

35

Anonymous

35

Wesley En Jennifer Van Der Knaap-bas

Mooi initiatief en wat is er al veel geld opgehaald!

34

Anjo Van De Ven

Succes met de laatste kilometertjes!

32

Ans En Wout Haeser

Succes!

31

Arend-jan Van Lent

Zet hem op pa! Streefbedrag is binnen ;)

30

Cootje

Mooi doel Esther. Zet hem op.

29

Sheriff Noname

ik zet een kratje La Chouffe bij de finish !

28

Nadine Vrolijk

Max 260 km dan voor deze maand

27

Lars En Annelies Veeling

27

Marjon Van Haarlem

Hup Henriëtte Hup!

27

Anonymous

27

Liesbeth Van Ewijk

27

Gerard Van De Veen

Goed initiatief

27

Anonymous

27

Jacqueline Van Der Burg

Esther Buis ik ben super trots op jóu. Prachtig doel in alle opzichten.

27

Karine

Goed bezig, Peter, David en Karin! Geniet van de tocht

27

Anonymous

Goed van je/jullie. Mooi doel. Suc6

27

Pieter Langerhorst

27

Sanderijn Koppen

Goed bezig Esther! Zet hem op!

27

Anonymous

Kom op Lau! Zet m op! Liefs Miek

27

Sascha Van Bruchem

Hoi Peter en Karin, Wat een prestatie tot nu toe! Petje af. Hou vol en tot gauw!

27

Egbert J. C. V. B.

Veel succes, loop ik gedachte met je mee 🙄👍👍🤗

27

Arnold Van Dodewaard

Succes

27

Judith Gerritsen

Supertrots op jou! ❤️

27

Michael Breedt

Hup Gerard hup!

27

Ank Van Der Wal

Super initiatief!!

27

Cees Van De Zande

Succes topper!

27

Corali En Chris

Zet hem op Laura

27

Hettie

Topper!

27

Martijn Gunneman

27

Remco Peters

Heel veel succes!

27

Bob Keuzekamp

Topper onze club is goed bezig

27

René Kieft

Allez Laura

27

Martin Oosterveld

27

Heleen Borst

Je kan het. Je bent een kanjer.

27

Anonymous

27

Cc

Gaat je lukken!!!

27

Robert

Go for it

27

Anonymous

27

Arie Van Gelderen

Hallo Jeron, Goed om te zien dat je je financiële doel al hebt behaald dus iedereen geeft gul. Hierbij mijn bijdrage aan dit mooie project. Zet hem op voor de 2e helft van je race !

27

Frank

Zet 'm op Laura

27

Trix Reijn

Prima Laura, goede bestemming

27

Siebe Talsma

Top dat je dit doet. Heel veel succes!!!

27

Frits

Heel veel succes Laura

27

Pim Couturier

Mooi initiatief Laura, veel succes!

27

Arnout & Karim

Succes Karin !

27

Martin

Gaat je lukken

27

Kerst De Jong

27

Hans En Marleen

Mooi werk jongens!

27

Wim Van Leeuwarden

Goed gedaan!

27

René Kops

Respect voor onze Nestor!!

27

René Kops

Nu boven de €1000,00 Mooi Karin!!

27

Aad En Joke Vogel

27

Liesette

Succes!!!

27

Jorri Van Der Aar

Super actie! Heel gaaf. En de leukste hardloopgroep van Nederland!

27

Joost Van Het Kaar

Heel veel succes. Mooi actie

27

Cor

Super Peter!

27

Jan Willem

Eitje voor jou. Maar mooi doel

27

Caroline

Veel succes🍀

27

Chantal En Sjoerd Hijzen

Wel beetje door lopen Karin

27

Sandy Teeuwen

Fantastisch dat je dit doet voor je mede mens!

27

Karin Dobber

27

René Kops

Die snelle aktie van jou nog niet vergeten!(reparatie tampon lens) Is zeker nog een donatie waard! Groetjes

27

Klaas Bruin

Hoi Paul, veel succes bij deze uitdaging. Ik doe ook mee, maar dan dichter bij huis in de Haarlemmermeerpolder. Zie https://www.kilometersvoorkansen.nl/fundraisers/klaasbruin

27

Sandra En Matt Van De Wetering

Succes!!

25

Albert De Jong

Super dat je kilometers maakt voor vluchtelingen Laura. Succes! Liefs Ab

25

Stephanie De Waard

Succes! Met lopen

25

Arjen

Goed doel! Succes!

25

Cora

Go buum!

25

Anonymous

Fantastisch Kees. Sterkte de laatste kilometers

25

Karin Vd Valk

Succes Hansie!

25

Frederique En Joran

25

Jan Laurijsse

25

Sonja Nijpels

25

Susan De Kruiff

Goed werk Laukie. Toi toi!! 💋

25

Heico

Mooie actie. Succes!!

25

Robert Kuijpers

25

Jos Negenborn

Het gaat je lukken!

25

Tom De Bruin

Goed bezig. Veel succes.

24

Matthijs Mennes

Mooi doel, Gerard!

24

Ger Katuin

22

Jack Roosenstein

Succes, goede actie

22

Marcel Sleeuwen

Vandaag 1 euro per km gelopen. Totaal afstand 22km

21

Pep Mac Ruairi

Go for it, Karin! I'm proud of you!

21

Rob Degreef

Blik op oneindig en gaan !

21

G & D

Topper! Succes xx

21

Anonymous

Topper!!

21

Johan Jolanda

Go Go Go Girl !

21

Anne Te Nijenhuis

Succes!

21

David Mol

Misschien helpt deze bijdrage voor het goede doel. En loop je er wat sneller door.

21

Marjon & Stan

Goed bezig Laura. De eindstreep komt in zicht👊🏽

21

Sven Koelewijn

21

Esther Vd Vaart

Succes!!

21

Marieke

Loop ze!!

21

Ietje

Wat goed!!! Kanjer ben je!!!

21

Anonymous

21

Jorinde Van Der Burgh

Wat goed! Succes!

21

Anja En Willem Van Der Wiede

Anja en Willem v. d Weide, Succes, mooi Initiatief !

21

Anonymous

21

Collette Zuur

Good luck, Karin!

21

Anonymous

Succes met het laatste stuk! Mooi doel!

21

Piet Boutellier

Succes!

21

Akay Mustafa

Go Gerard!!

21

Anonymous

Goede actie; heel veel succes!!

21

Eddy Wagner

Wat een prachtig initiatief en wat is er al een gigantisch mooi bedrag opgehaald. Jullie zijn toppers!

21

Marjon Weterings

Prachtig doel!!! Heel veel succes met het kilometervreten😘!!!

21

Henny Vh

Goede actie/ve maand!!!

21

Beau Brown

Zet'm op, Karin!

21

Jolande

Mooie actie!

20

Fred En Thelma

Succes!!

20

Anonymous

Succes !

20

Paul Den Besten

Succes! 🤛

20

Rob En Anouk

Succes lieve Ka❤️

20

Martijn Groen

Heel veel succes en mooi initiatief

20

Bart Geelen

Yeah!

20

Jaap

Je kan het Jeron!!

20

De Flintjes

Heel veel succes Karin! Mooie actie.

17

Peter Mol

Door een vergissing bij een donatie in het voordeel van het Rode Kruis heb ik het aantal kilometers moeten verhogen. Ik kom er dan niet onderuit ook mijn bijdrage te verhogen. En anticiperend op een nieuwe verhoging van de doelstelling kies ik daarom maar voor de vlucht naar voren. Zolang de doelstelling onder de 400 km blijft ben ik veilig met mijn bijdrage.

17

Paul De Brie

Mooie actie Gerard!

16

Esther Buis

16

Femme Hammer

Go go Jet trots op jou!!!!!

16

Martin Breedijk

Zet 'm op Kees en ik loop graag een keer een stukje mee.

16

Dirk Timmer

Top Hans Sterkte

16

Ian Clarke

16

Henk Veeloo

Super goed en heel veel succes. Hoop dat heel veel mensen zullen doneren voor de goede werkzaamheden van het Rode Kruis

16

Anonymous

16

Jochem Van Lith

16

Jeanet En Paul

wat goed

16

Peter Fokke

16

Ton En Sylvia

16

Dilia Schouten

Goed initiatief! Succes met het laatste stuk!

16

Henriette Van Westerhoven-beaujon

16

Menno Velthuijsen

je kan het

16

Julia En Sander

Succes Hans!

16

Anonymous

Hi Jeron, succes!

16

Severibe Marquilly

Zet m op, Karin!!!

16

Paul De Boer

16

Myrthe, Esther En Ilja

Jullie zijn toppers! Erg mooi om aan jullie wandeltocht dit mooie doel te koppelen. Succes met de kilometers.

16

Wim Buis

Gogogogo Esther 👍🏻👍🏻👍🏻

16

Marion Meijer

16

Rc Bakker

16

Clare Peterkin

Go Karin! 💪🏼🏃🏼‍♀️

16

Willem Buis

Veel succes

16

Edith Koelewijn

16

Kees Geerts

16

Esther Lammertink

Mooi initiatief! Hoeveel ga je lopen?

16

Anonymous

16

Paul Miltenburg

Succes!!

16

Anonymous

16

Anonymous

16

Tonneke Van Leeuwen

Wát een uitdaging! Heel veel succes!

16

Paul En Monique

Super gedaan Francien! 👌🏼

16

Anonymous

16

René

Leuk Paul! Je gaat het redden. Een mooi doel!

16

Monique Das

Top actie!!!

16

Anonymous

Succes met de laatste loodjes.....!

16

Marian Blankman

Veel succes Laura!

16

Natascha Bergmans

16

Eelco Haeser

16

Imara De Boer

16

Wanda Nijbroek

Zet m op Laura!!!

16

Peter Van Heijst

16

Amy Koopmanschap

Succes Peter, zet hem op.

16

Tim

Lekker bezig pap!

16

Arie Verswijveren

16

Paula

16

Jan Willem & Pascale

Succes Francien 🍀 🍀

16

Mirjam Van Den Berg

Super dat je dit doet, Karin!

16

Tom Swart

Held!

16

Peter

150 km running in de ijle lucht vind ik een bijzondere prestatie Paul. Vandaar een extra dubbeltje per kilometer voor het mooie doel dat je eraan hebt verbonden.

16

Henk Weber

Succes Paul

16

Paul Krol

Zet hem op Paul

16

Henriette Van Westerhoven-beaujon

Topperrrrr!

16

Petra De Waard

16

Frank Bakker

16

Fityourbike

Laura, zet hem op. Super initiatief. Gr Sander

16

Johan Van Der Plas

16

Pepijn Bodegom

16

Ellemieke Hofland

Succes Esther!

16

Y.j. Mols

Mooi mens met een mooi doel!

16

Ruud En Josje

Hey Esther, mooi initiatief en heel veel succes. Josje en Ruud

16

Anonymous

16

Jolieke Mendrik

Veel succes Francien, voor dit mooie doel!

16

Anonymous

16

Teun En Betty Wit

16

Rene Philips

16

Anonymous

Mooie actie Gerard! Gaat jou gewoon weer lukken. Succes

16

Jaap Lampe

Loopjongens voor het goede doel!

16

Anonymous

16

Luuk Schoenmakers

Zet ‘m op Gerard!

16

Ellen Imhof

Zet hm op Ka!!

16

Lars Admiraal

Wat een geweldige prestatie!

16

Jaap Lampe

Daar is ie dan Kees!

16

Koos

16

Theo Theissen

16

Hans 't Hart

Fantastisch dat je dit doet Paul!!

16

Johan Neve

Waanzinnig mooie prestatie en dat voor het goede doel.

16

Anonymous

16

Jeron Boellaard

16

Anonymous

16

Vincent Dijkdrenth

16

Anonymous

16

Henk De Jong

Goed bezig Peter

16

Marieke De Winter

16

Harry Van Der Veen

16

Ad Korf

16

Marjolein Van Giessen

Zet hem op Kees !

16

Dirk Hulskes

Klasse Peter👍

16

Michel Pieters

Zet hem op kilometervreter!

16

Steyn Van Lent

Hey pap, goed bezig! Die 120e ga je vást halen! 😘

16

Martin Breedijk

Heel team van Lent in actie

16

Helen Blom

Succes Peter!

16

Erik Lamfers

16

Liesbeth Van Leeuwen

Veel succes!

16

Jan B.

Kick ass, topper!

16

Anonymous

16

Jacques Van Lent

16

Renée

Fantastische actie, zet 'm op!

16

Olga Van Leeuwarden

Super gedaan schat!💪🏽❤️

16

Gerard Smit

16

Rheny Van Oudvorst

Fair winds

16

Remyo Tielsema

Mooie actie, zet hem op!

16

Anonymous

16

Anonymous

16

Ingrid Melis

Mooi initiatief, gisteren bedrag bij elkaar geskeelerd.

16

Marleen

Toi toi!

16

Edith

Succes iedereen!

16

Andrew O’brien

Veel succes 👏👏

16

Katie V

Well done, Karin! Keep it up!

16

Jacques Van Lent

Goed werk Kees!

16

Arthur Alphenaar

16

Don Stolk

Nu heb ik goed gekeken. Wat een afstand. Succes! ;)

16

Anonymous

16

Anonymous

15

Mischa Van Rijn

Zet hem op topper

15

Ricco De Kroon

15

Eelko Hoek

toffe actie van jullie hele groep Hans.

15

A. Visser

Heel veel succes Karin en alle andere van de dinsdagavond groep!

15

De Schrekkertjes

You go girl! 💋 van ons

15

Anonymous

15

Karin

15

Ed Geels

Heel goed van je Karin!!!

15

Edwin Zwart

Zet hem op!!!!!!

15

Lies Willockx

Een flinke uitdaging. Respect! Heel veel succes Paul!

15

Rene Klasen

Ik wens je veel succes met deze uitdaging en jou kennende zul je het gaan halen. Een prima doel dat ik van harte wil steunen.

15

Lydia

15

Johan En Anneke

Succes Karin!

15

Jorrit Derksen

Zet hem op

15

Job Boellaard

Succes Jeron!!

15

Erika

Mooie actie Hans! Succes met de laatste loodjes!

14

Lennart Van Duist

Zet 'm op!

14

Karin

Super trots op ons Team en petje af voor Laura haar inzet! Vandaag hebben we de 10.0000 euro gehaald! Meer dan we hadden durven dromen!

13

Paul Hoffman

12

Saskia Van Daalen

Go for it!!

12

Sanne Gerritsen

Top Hans! 💪🏼

11

Monique Dijkhuizen

Goed bezig!

11

Gerard V B

Je kunt het.

11

C Melis

11

Ana Poza

¡Ánimo!

11

Anonymous

11

Karen Ocenasek

Succes Petra!

11

Ruurd

Hans veel succes wat een mooie uitdaging!!

11

Sheila Teeken

11

Hilde Hoogervorst

Succes Francien!

11

Dénise Van Hartingsveldt

Lekker bezig!!! Keep up the great work!!

11

Frank

Succes Paul👍

11

Anonymous

11

Peter Young

11

Peter De Boer

11

Anja Hoogesteijn

11

Els Freddy Smit Holwerda

Goed bezig Natas!! 💪🏻

11

Irma

Mooi Hans! 😘

11

Daan

👊 Goed bezig topper!!

11

Anonymous

Succes Edith!

11

Kitty Van Loon

Paul, fantastisch wat en hoe je het doet! Respect

11

Koen Hesseling

Heel veel succes Paul!

11

Anonymous

11

Irene Van Geel

11

Anonymous

Via de golfbaan zo bij Esther.

11

Klaas Van Heeringen

Top inititiatief. Ik zeg: re-hen je-hu rot…

11

Chris Spaans

Succes Peter, goed dat je dit doet !

11

Richard Pootjes

11

Ellen De Boer-zijdenbos

Succes!!

11

Arnold De Boer

Doe je best en succes

11

Maureen Van Leeuwen

Succes! Sab en Mau

11

Anonymous

11

Jennifer Van Der Reijden

💕

11

Inge Van Akkeren

Waanzinnig gave prestatie! Heel veel succes!

11

Jitske Bakx

Goed bezig! Ga zo door

11

Nina Zijdenbos

Succes Laura!!!! :)

11

Paul Jansen

Enjoy 🥳 and make it count 💪

11

Jessica

11

Joost Uitermark

Mooie actie !

11

Jan Van Der Meulen

11

Melissa Van Duist

Heel veel succes Kees!!

11

Sonja Ouwehand

Hoi Peter, Gefeliciteerd met het behalen van je doel!

11

Mariska Tuijn

Wow wat een mooie actie !! Go for it….

11

Lisa Buis

11

Daniël

Gedaan Hans! Veel plezier met deze monsterklus

11

Kirsten Tielman

11

Anonymous

Fantastische actie!

11

Rob Verweij

Met Suomi kom je verder! Top!

11

Gustaaf Weber

Go Paul Go

11

Leontien Van Der Kaay

Groetjes van buffie

11

Petra De Waard

Gogo

11

Leo Vermin

Mooie tocht Peter!

11

Rob En Esther

Topper💋💋

11

Joke Dobber

Veel succes!

11

Anonymous

11

Lisa Xx

Run Petra, run!! 🏃🏻‍♀️

11

Anne-marie Van Der Klooster

Mooi initiatief. Succes!

11

Laura Kam

Zet m op!

11

Colinda Hazeleger

Goed doel! Succes!

11

Sylvia Brandse

Succes met de kilometers!

10

Pim Heeremans

Heel veel succes Hans

10

Ad Van Drunen

Met jouw inzet en motivatie ga jij dit traject halen, succes!

10

Pleun Van Der Steen

Succes toppers! Wat een afstand, respect!

10

Paulien

Succes!!!

10

Ineke

Veel succes Hans

10

Claudia Reimert

Lekker bezig Kaartje, succes!

10

Amanda Zeegers

10

De Groenhoek

10

Laura

Suc6 Peet xx

10

Ivar De Boer

10

Marian

Power vrouw!!! X

10

Nicole Wark

10

Femke Ten Cate

Succes !

10

Jan Wokke

Succes Laura!!!!

10

Sarah O'leary

Best of luck!

10

Evert

Geniet ervan 🏃🏻‍♀️

10

Bart Gerritsen

Zet ‘m op Hans!!

10

Michel Vd Poel

Geweldig initiatief Paul. Succes!😃🙋‍♂️

10

Ella

Toitoitoi

10

Ilse Van Rompaey

Lopen mét een doel en lopen vóór een doel. Omdat het meer dan goed is ! Met veel sympathie voor jullie initiatief.

10

Ellen Jansen

8

Josca Ligteringen

8

Marissa Verver

Topper ben je💪👌❣

7

Jean Pierre

Tweede donatie

6

Jade Timmenga

Succes!

5

Anouk Van Der Cammen

Zet 'm op lieve Jet!

5

Anonymous

Mooi initiatief !👍

5

Audrey Jansen

Mooi doel Peter!!

5

Anouk Hva

Nou Gerard, volgens mij moet het lukken om jouw financiële doel te bereiken en ik twijfel er niet aan dat je ook die 209 km gaat halen. Succes!

5

Jeron Boellaard

Succes!!!

5

Anonymous

5

Sonja Drost

Succes!

5

Jelle Ooteman

Succes samen Peter!

5

Annicke Van Der Burg

Lekker nicht...ben trots op je

5

Nina Mamadeus

Succes en veel plezier ook!

5

Hester

Succes Hans! Wat een goed initiatief!!👍🏻

5

Sandra Blok

Zet m op eetje ! 😘

5

Tijn Geelen

5

Jeffrey Buis

5

Anonymous

Heel veel succes Ee met het lopen van je kilometers.Je bent een topper ,super goed van je en voor een goed doel😘👍👍👍👍

5

Anonymous

Top dat je dit doet Lautje.

5

Patricia Fransens

Zet hem op!! 👍🏻😍

5

Jose Jonkman

Succes kanjer!

5

Ingrid Verduin

succes edith je kan het

5

Sandra Timmers

Een topper ben je Natas! Zet ‘m op!

5

Mike

Succes edith

5

Mik

Goed bezig joh!!

5

Marjolein Dijkhuizen

Veel succes, mooi doel!

5

Ruud Wals

Goed zo. Wat een afstand. Dat weer wel

5

Marian

Succes!

5

Els Vreeswijk

5

Hans Molenaar

5

Ellen Duckenfield

5

Helen Postma

Top Laura, zet 'm op!

5

Marlies Marsman

Succes Francien!! Groetjes uit Lemele

5

Namcy

Veel succes Francien!

5

Willemijn Keulen

5

Peter Mooij

5

Lara Seegers

Succes!

5

Arjan Vissers

Run Esther/Forrest Run!

5

Anonymous

5

Renata Jansen

5

Jag Commandeur

5

Ruud Wals

Hit the road Laura and dont you give up no more, no more, no more, no more Hit the road Laura and dont you give up no more.

5

Sjors

Zet hem op

5

Remko Schnieders

Succes Peter !

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Vincent Tgijssen

Peter succes voor dit mooie doel

5

Anonymous

5

Toon Van Westerhoven

5

Merijn Moens

5

Anonymous

Go Karin! You're amazing!

5

Hella De Roy

5

Paul

5

Anonymous

5

Anonymous

5

Anonymous

Wat een gulle dochter

5

Edwin Mooijekind

GoGoGo Zus, je kunt het !!!

5

Laura Verhoeven

5

Merel Van Den Brink

Heel veel succes nog, ook met de halve marathon die nog volgt. Jullie kunnen het!! Hartelijke groet, Merel

5

Nancy Du Pon

5

Nino Jansen

5

Fleur Keulen

5

Sarah Keulen

Succes 💪🏼💪🏼

5

Stegemeijer

5

Noah Wouda

5

Fee

Succes nog Peet!!

5

Leontine Van Velzen

3

Sonja Kalisvaart-haeck

Succes💪🏼

2

Anonymous

Afronding op 600 Francien!

1

Diede Geelen