Scoor onze unieke sportsokken

30 Aug 2021

Scoor onze unieke sportsokken

Dit jaar hebben we een leuk cadeautje voor de deelnemers van Kilometers voor Kansen. Je kunt namelijk unieke Kilometers voor Kansen sportsokken gratis opgestuurd krijgen wanneer je €250 ophaalt.

Hoe werkt het?

Maak van jouw actie een succes en haal €250 euro op. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je actie te delen met vrienden en familie via sociale media. Maar ook door actief te zijn op het platform door foto’s en blogs te delen. Zo zien jouw volgers hoe gemotiveerd je bent om geld op te halen voor de hulp aan vluchtelingen door het Rode Kruis.  

Je krijgt van ons een mail wanneer je €250 hebt opgehaald. In deze mail vind je een link waar je jouw details kan invullen, zoals je sokkenmaat en adres. Wanneer we jouw reactie binnenkrijgen gaan we aan de slag en krijg jij je sokken zo snel mogelijk opgestuurd.

Wat als ik met een team of bedrijf mee doe, krijgen al de deelnemers dan ook sokken?

Als je deelnemer bent van een team en je hebt individueel €250 opgehaald krijg je sowieso sokken thuis opgestuurd. Wanneer het team een hoger bedrag heeft opgehaald dan €250 euro, wordt het totale bedrag gedeeld door het aantal deelnemers. Dit moet dan per persoon op €250 of hoger uitkomen.